Sveitsin Alpeilta suomalaisten suosimaksi terveysjuomaksi
Molkosan valmistetaan tuoreesta, Alpeilla laiduntavien lehmien ja Sveitsin alkuperäiskarjan maidosta. Valmistuksessa luomumaidosta poistetaan suodattamalla proteiini, hiilihydraatit ja rasva. Puhdas maitohera pastöroidaan niin hellävaraisesti kuin mahdollista, jotta seuraavassa käymisprosessivaiheessa on mukana vain tarkoitukseen kehitetty, oma maitohappobakteeri (Lactobacillus casei). Tuloksena on kirkas, runsaasti L+-maitohappoa sisältävä Molkosan. Molkosan Fruit herajuoma saa hedelmäisen ja raikkaan makunsa marja-aroniasta, granaattiomenasta sekä steviasta.
Molkosan Fruit maitohappokäytetty heratiiviste on riittoisa ja helppokäyttöinen jano- ja dieettijuoma, sillä sitä sekoitetaan 1,5 ruokalusikallista (20 millilitraa) lasilliseen vettä. Molkosan Fruit sopii myös smootheihin antamaa makua ja juoman kalsium edistää ruoansulatusta.
”Molkosan Fruit on saanut erittäin hyvän kuluttajapalautteen. Alkuperäisen Molkosanin käyttäjät ovat tykästyneet sen hedelmäisestä mausta ja tuotteelle on löytynyt uusia käyttäjiä juuri makunsa vuoksi. Olemme Vogelilla iloisia terveyskaupan ammattilaisten Molkosan Fruitille myöntämästä tunnustuksesta. On myös ollut hienoa huomata, että pitkään terveysjuomana käytetty alkuperäinen Molkosan on saanut Fruitista rinnalleen kumppanin, joka on onnistunut lisäämään maitohappoisten terveysjuomien tunnettavuutta. Voitto tuli samalla upeasti juhlistamaan 100-vuotisjuhlavuottamme”, toteaa A. Vogel Oy:n toimitusjohtaja Pirjo Rantanen.
”Onneksi olkoon Vogelille Molkosan Fruitin vuoden 2023 superruoka -sarjan voitosta ja Vogelin juhlavuodesta. Moni terveyskaupan ammattilainen muistaa Molkosanin jo vuosikymmenien takaa, kun kuluttajia on valistettu maitohappoisen heran terveysvaikutuksista ja merkityksestä vatsan toiminnalle. Molkosan Fruitin maistatus terveyskaupoissa on tuonut tuotteelle uusia käyttäjiä ja samalla suomalaisten vatsoja on saatu samalla parempaan kuntoon ”, toteaa Suomen Terveystuotekauppiaiden Liiton toiminnanjohtaja Mika Rönkkö.
Tiedote on julkaistua ePressi-tiedotepalvelussa.